Ένα κλασικό παιχνίδι που δεν βαρεθεί ποτέ.

Το swing είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι που δεν θα χάσει ποτέ τους μικρούς του θαυμαστές.

Οι κούνιες είναι το πιο κοινό μέρος στις παιδικές χαρές για έναν λόγο. Κάνουν παιδιά όλων των ηλικιών χαρούμενα για χρόνια. Ωστόσο, τι γίνεται αν το μικρό παιδί σας δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για κάποιο λόγο; Τι γίνεται αν ο καιρός δεν σας επιτρέπει να διασκεδάσετε έξω;

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των γονέων που θέλουν να κάνουν το παιδί τους λίγο διασκεδαστικό, έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή και ασφαλή κούνια που μπορείτε να συγκεντρώσετε με επιτυχία από την άνεση του σπιτιού σας.

Εστιάζουμε κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων μας. Η κούνια μας κατασκευάστηκε από υψηλής ποιότητας ξύλο που είναι ανθεκτικό στο στρες. Επιπλέον, το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ένα μαλακό, άνετο μαξιλάρι, το οποίο καλύπτεται με ένα ευχάριστο ύφασμα, το οποίο δίνει στο παιδί σας άνεση κατά τη χρήση. Η κούνια ήταν κρεμασμένη σε ισχυρά, σχοινιά και επιπλέον ασφαλισμένη με ισχυρούς κόμπους.

Το φυσικό ξύλο και τα όμορφα, απαλά χρώματα ταπετσαρίας επιτρέπουν στο παιχνίδι να συντίθεται τέλεια με τον περιβάλλοντα χώρο του παιδικού δωματίου ή του καθιστικού.


Χαρακτηριστικά:

Έχει ισχυρές μεταλλικές οπές

Άνετο και ανθεκτικό ύφασμα

Χωρητικότητα 20 κιλών

MISIO ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ KOYNIA (ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ)

  • Κατασκευαστής: MISIO
  • Κωδικός Προϊόντος: SWINGBEAR
  • Διαθεσιμότητα: 20
  • 140,00€


Διαθέσιμες Επιλογές